Хотелите в Анталия | Голямо разнообразие от хотели с 5 звезди

Хотели в Анталия

Това е много любопитна черта на Анталия – тук хотелите предпочитат или официално да имат 5 звезди, или изобщо да нямат звезди. Важна забележка за хотелите в Анталия! Когато търсите обиколки и хотели в Анталия в Интернет, ще видите десетки 4-звездни хотели и под сто 3-звездни в търсачките. Въпросът е откъде? Всичко е тривиално, нашите туроператори и собственици на обекти сами и според собствените си разбирания „рисуват“ звезди за къщи за гости, апарт-хотели и малки хотели, които нямат и никога не са имали официални звезди. Понякога оценката им е доста уместна, понякога изобщо не е уместна.

Важно, за информация за хотелите в Анталия.

Бъдете внимателни при избора на хотел в Анталия. Асортиманта от хотелите в Анталия е много голям. Не вярвайте на звездите в търсачките, нито на вярванията на туристическите агенции, нито на рекламните брошури. Не пропускайте да проучите снимките от хотела и отзивите на туристи, които вече са почивали там.

 

Анталия е столица на едноименната провинция и седмият по големина град в Турция. Населението на града е 1 001 318 души според последното официално преброяване през 2010 г. Той е административен, политически, културен и основен туристически център на средиземноморското крайбрежие на Турция.

 

Вярно е, че Анталия има статут на основен туристически център не благодарение на хотелите и плажовете, а благодарение на летището на Анталия – третото летище в Турция по отношение на пътническия трафик (35,7 милиона пътници според статистиката за 2019 г.).

 

Какви могат да бъдат плюсовете и минусите при избор на почивка в Анталия

Ползи:

Първото предимство е големият град. Анталия има огромен брой от местни атракции, те са достатъчни за 7 дни почивка и презареждане на очите, достатъчни за 10 дни и за 14 дни също. Почти всички интересни места могат да бъдат достигнати с автобус или долмуш (микробус).

За транспорта в Анталия ще Ви разкажем по-долу. Също така в града има големи магазини, търговски центрове, стотици кафенета и ресторанти, където можете да седнете, починете и да се нахраните, добре обслужени.

Прости средства за отпушване на сифони, канали, WC

Прости средства за отпушване на сифони, канали, WC

Много потребители се опитват да се справят с импровизирани средства – използват сода, оцет, готварска сол. Трябва да се отбележи, че такива методи работят само на малко разстояние от канализацията на водопровода. Ако запушването се е образувало далеч надолу по тръбата, е безполезно да се почиства с химически методи – разтворът ще се разреди с водата, останала в тръбата и ще загуби концентрацията си. Тук можете да намерите повече за отпушване на сифони.

Промиването с вода за отпушване на сифони, WC става чрез поставяне на маркуч в кухината на тръбата и подаване на силна струя гореща вода. Методът е ефективен, но не винаги е достъпен. Водата, след като се срещне с тапа, започва да търси изход и обикновено го намира на същото място като входа. Ако е вана или мивка, тогава няма специални проблеми. Въпреки това, ако маркучът е вкаран в ревизията или изхода, можете да напълните апартамента с вода.

 

Какви инструменти са необходими заотпушване на сифони, WC

 

Когато решавате как да пробиете запушване в канализацията у дома в банята, трябва да помислите какви устройства са налични за това. Значи следва отпушване на канали. Има няколко инструмента за механично почистване:

 • бутало;
 • водопроводен кабел.

Всеки има бутало.

Използва се по всякакви причини, въпреки че носи малка практическа полза. Те могат да почистват изходния комплект на вани, мивки. Някои майстори успяват да го използват, за да пробият запушен сифон на тоалетна. Но за почистване на запушвания, възникнали на разстояние от дренажа, буталото не е подходящо.

Не всеки има водопроводен кабел, въпреки че се продава във всеки строителен магазин. Той е евтин, но ви позволява да премахнете задръстванията на почти всяко разстояние от входната точка. Във всеки случай за домашната част на системата дължината на кабела е достатъчна.

Лесно се работи с него – работният край се вкарва в тръбата и, въртейки се около оста, се вкарва в системата. Когато кабелът достигне запушването на канали и следва отпушване на сифони, WC, той ще разруши натрупванео на мръсотията. Това ще стане забележимо по увеличената скорост на изтичане на отпадните води. След това се препоръчва тръбите да се промият със силна струя гореща вода.

 

Доколко ефективна е манипулацията бондинг?

Доколко ефективна е манипулацията бондинг?

За манипулацията бондинг в нашата клиника се използва смола, чрез техник на пластмасата, от наградата на компанията за качество на техническите материали. Протоколът е строг, поради някаква причина, както клиничен, така и лабораторен опит, позволяващ естетично, биомиметично и дългосрочно лечение.

 

Свързване на зъби, бондинг: колко ефективна е тази стоматологична процедура

Стоматологията е една от най-търсените области на медицината. В края на краищата, аномалиите и механичните повреди на зъбите засягат тяхната функционалност – човек не може да дъвче храна, без да изпитва дискомфорт. А потъмняването на емайла, причинено от кариес, влошава външния им вид – трябва да сдържате усмивката си, за да не се забелязват петната.

Бондингът е процедура, насочена към отстраняване на дребни проблеми със зъбите.

Показания

Процедурата манипулацията бондинг ще е от полза, ще помогне в случаите, когато са необходими така наречените „малки ремонти“:

 • с пукнатини и стружки в емайла;
 • когато на повърхността се образува дупка, поради кариес;
 • ако има твърде голямо разстояние между зъбите, празнина;
 • ако избелването не помогна за премахване на петна и потъмняване;
 • ако зъбът е много по-малък от своите „съседи“ или има неправилна форма.

Свързването също така помага да се елиминират ефектите от рецесията на венците, процес, който излага чувствителните зъбни корени.

Как протича операцията

Стъпки на процедурата бондинг:

Първо, зъболекарят почиства мястото, където ще се извърши процедурата манипулацията бондинг.

Лекарят почиства зъба механично и го гравира със специално съединение за премахване на бактериите. След ецване повърхността става грапава. Благодарение на този ефект композитният състав ще се задържи по-здраво. Лекарят предварително избира нюанса на композита, като се фокусира върху цвета на зъбната тъкан на пациента. Веществото се нанася върху подготвената зона на етапи. Всеки нов тънък слой бързо се втвърдява под ултравиолетовите лъчи. По време на операцията зъболекарят не прониква дълбоко в тъканите. Работата по един зъб продължава в рамките на около 1 час.

счетоводни услуги

Счетоводни услуги на професионална фирма

Счетоводни услуги на професионална фирма

Не обичате да общувате с държавни служители? Обещаваме, че като подпишете споразумение с нас за аутсорсинг на счетоводни услуги за LLC, ще има много по-малко причини за комуникация с отделите. Но ако е необходимо, ние сами ще отидем до данъчните и пенсионните власти и ще обсъдим всички въпроси от ваше име.

Адвокати и одитори са на Ваше разположение

Ние също така следим промените в законодателството и Ви информираме за тях навреме, ако засягат извършването на вашия бизнес.

Печалба чрез намаляване на разходите на компанията. Отказът от поддържане на вътрешно звено, занимаващо се със счетоводство и данъчно отчитане, е един от членовете за минимизиране на разходите в предприятието.

Сключвайки договор за абонаментно обслужване, вие автоматично решавате проблема с организирането на работното място, закупуването на софтуер и съхранението на документи.

Не е необходимо да се увеличава фонд работна заплата и да се плащат осигуровки за служителите, достатъчно е да се плащат услуги по договор. Освен това плащането за счетоводните услуги по договора ще бъде класифицирано като разход за вашата компания, което ще намали данъчната основа.

Ще плащате само за извършени счетоводни услуги. Прилагаме индивидуален подход. Колко работа ще бъде свършена, колко ще трябва да се плати.

Данъчна оптимизация. Най-често с помощта на компетентен счетоводител можете законно да намалите данъчната тежест на компанията.

Ще забравите за глобите. Ако изведнъж възникне грешка по наша вина, ние си плащаме, нашата застраховка я покрива.

В допълнение можем да предложим още счетоводни услуги от нас:

 • Счетоводни консултации
 • Консултации за избор на подходяща данъчна система при регистрация на фирма
 • Настройка на данъци и счетоводство от нулата
 • Възстановяване на счетоводство
 • Препоръки за оптимизиране на данъчното облагане и извършване на финансови операции
 • Счетоводна услуга по обработка на първична документация и въвеждане на всички необходими данни в данъчни и счетоводни регистри
 • Регистриране на регламентирани отчетни форми в съответствие със закона
 • Извършване на равнения с ключови контрагенти, включително бюджета и извънбюджетните фондове

 

мебели за баня

Мебели за баня – Подови шкафове

Говорим за шкафове под мивка, които се монтират директно на пода, без използване на опори. Такива мебели за баня със своето тяло добре прикрива сифона, маркучите и тръбите, разположени ниско над пода, и в същото време в чекмеджета или на рафтове се поставя всичко необходимо за хигиенните процедури.

За съжаление, под подовите шкафове водата, попадаща под тях, се задържа дълго време и, попивайки в дъното, неизбежно деформира материала на мебелите, който ще стане неизползваем след, може би, 1-2 години.

Мебели за баня  на крака

Тук можете да споменете всичко, което беше казано в предходния параграф, с изменението, че подовата мебел за баня с крака е по-практична и издръжлива, тъй като в повдигнато състояние дава свободен достъп за отстраняване на излишната влага и натрупаната мръсотия.

Ако банята във Вашия дом е малка, изберете мебел за баня – шкаф с крака като основа под мивката, а в по-голямо помещение можете да инсталирате отделни шкафове (високи или ниски, тесни и широки), с чекмеджета или отворени рафтове за съхранение на хавлии , бутилки и бурканчета козметика.

Шкафове-несесери

Тесен и висок (в идеалния случай почти до тавана), такава мебел за баня, като моливник е незаменима. Ако трябва удобно да поставите всичко в малка площ за вземане на душ, вана или просто ежедневно измиване. Със скромните си на пръв поглед размери (може би не повече от 30 х 40 см дълбочина), тази мебел за баня често е оборудвана с много рафтове, чекмеджета и кошници, така че няма да имате проблеми с това как и къде да поставите голям брой на аксесоари за баня.

Качество на материала – солидно дърво

Дървото като материал за обзавеждане в банята е своеобразна класика. Но малцина се решават да го използват в подобно помещение и ето защо.

Повечето видове активно абсорбират влагата и губят първоначалния си вид. Въпреки че това не важи за дъб и ясен, екзотично венге, зебрано, тик.

Някои известни фирми в производството на мебели за баня използват бук. Череша и други твърди дървета, като внимателно изсушават и покриват масива с няколко етапа на защитни слоеве от грундове. Изсушаващи масла, бои, лакове, восъци и масла.

мебели за баня

Мебели за баня – Подови шкафове

Говорим за шкафове под мивка при мебели за баня , които се монтират директно на пода, без използване на опори. Такава мебел за баня със своето тяло добре прикрива сифона, маркучите и тръбите, разположени ниско над пода, и в същото време в чекмеджета или на рафтове се поставя всичко необходимо за хигиенните процедури.

За съжаление, под подовите шкафове водата, попадаща под тях, се задържа дълго време и, попивайки в дъното, неизбежно деформира материала на мебелите, който ще стане неизползваем след, може би, 1-2 години.

Мебели за баня  на крака

Тук можете да споменете всичко, което беше казано в предходния параграф, с изменението, че подовата мебел за баня с крака е по-практична и издръжлива, тъй като в повдигнато състояние дава свободен достъп за отстраняване на излишната влага и натрупаната мръсотия.

Ако банята във Вашия дом е малка, изберете мебел за баня – шкаф с крака като основа под мивката, а в по-голямо помещение можете да инсталирате отделни шкафове (високи или ниски, тесни и широки), с чекмеджета или отворени рафтове за съхранение на хавлии , бутилки и бурканчета козметика.

Шкафове-несесери

Тесен и висок (в идеалния случай почти до тавана), такава мебел за баня, като моливник е незаменима. Ако трябва удобно да поставите всичко в малка площ за вземане на душ, вана или просто ежедневно измиване. Със скромните си на пръв поглед размери (може би не повече от 30 х 40 см дълбочина). Тази мебел за баня често е оборудвана с много рафтове, чекмеджета и кошници. Така че няма да имате проблеми с това как и къде да поставите голям брой на аксесоари за баня.

Качество на материала – солидно дърво

Дървото като материал за обзавеждане в банята е своеобразна класика, но малцина се решават да го използват в подобно помещение и ето защо.

Повечето видове активно абсорбират влагата и губят първоначалния си вид. Въпреки че това не важи за дъб и ясен, екзотично венге, зебрано, тик.

Някои известни фирми в производството на мебели за баня използват бук, череша и други твърди дървета. Като внимателно изсушават и покриват масива с няколко етапа на защитни слоеве от грундове. Изсушаващи масла, бои, лакове, восъци и масла.

наемане на автомобил

Наемане на автомобил – документация и изисквания

Условия и изисквания за безопасно наемане на автомобил

Списъкът с документи за наемане на автомобил не е голям. Лицата трябва да имат шофьорска книжка и документ за самоличност в ръцете си. Юридическите лица ще се нуждаят от нотариално заверени копия от уставните и учредителните документи, паспорт на водача и представител и шофьорска книжка.

В BLS на първия етап се попълва въпросник на наемателя, където се въвежда информация за шофьорския опит, участието в произшествие и се посочва целта на наема. Ако данните, получени от клиента, не съвпадат, договорът за наем на автомобил не е възможен.

Целият списък с условия и изисквания за наемане на кола:

 • Държавата на използване на наетото превозно средство е България (в противен случай се изисква упълномощаващо писмо от компанията за наемане на BLS).
 • Възрастта на наемателя е 21 или повече години (за наемане на кабриолет и VIP автомобил е необходимо лицето да е навършило 23 години).
 • Документ за самоличност, независимо от гражданство и държава на пребиваване.
 • Наличие на валидна шофьорска книжка (инициалите в документа трябва да бъдат изписани на латиница).
 • Шофьорски опит за наемане на автомобил минимум 2 години.
 • Внасяне на депозит в парично изражение, който клиентът получава обратно при връщане на автомобила и липса на нарушения в експлоатацията (размерът на депозита зависи от наетия автомобил).
 • Съответствие с изискванията за пробег (наемането за 1-3 дни предполага ограничение от 350 км / ден, те не са налични за наеми за 4 дни или повече).
 • Надвишението се заплаща отделно според тарифата, определена за определен клас автомобили от 12 до 75 стотинки на километър.

Какво да правим в случай на повреда на наета кола?

Решавайки да тръгне на пътуване с наета кола, водачът може да срещне повреда. Основното правило е да се свържете с компанията за наемане с обяснение какво се е случило. Наемодателят е този, който ще се справи с проблема, така че не е необходимо да поемате отговорност за личното му отстраняване. Услугата за оказване на помощ на клиента при разрешаване на проблем с непредвидена неизправност на автомобила е абсолютно безплатна и се предоставя веднага след получаване на заявката.

Специалистите на BLS действат според инструкциите и правят всичко възможно за отстраняване на проблема. Най-често транспортът и клиентът се евакуират. В случай на невъзможност за отстраняване на повредата, наемателят получава на разположение друг автомобил. Времето за обработка на такава заявка е по-малко от ден.

Важен момент! Не е необходимо да търсите повреда и да се опитвате да ремонтирате наетата от Вас кола, тъй като инициативата на водача може да доведе до парична санкция.

Какво да правим в случай на злополука с наетата от Вас кола?

Физическият контакт с друго превозно средство включва следната поредица от действия от страна на наемателяна кола:

Аварията е по вина на клиента. Той плаща за ремонт, ако няма КАСКО или други условия на договора, които изключват обезщетение.

Катастрофата е организирана от трето лице. Наемателят няма нужда да се притеснява, защото всички проблеми ще паднат върху компанията за наемане.

В случай на злополука направете следното:
 • оказване на медицинска помощ на пострадалите при необходимост;
 • пишете или се обадете на наемодателя, обяснявайки подробностите;
 • уведомете застрахователния офис (ако има такъв в договора);
 • обадете се на КАТ, коригирайте инцидента;
 • подгответе документи за прехвърляне, за да компенсирате щетите.
бягаща пътека

Какво трябва да знаете за тренировките на бягаща пътека?

Бягането навън е незаменимо, но бягащите пътеки са изминали дълъг път през годините, за да станат негов достоен заместник. Опитайте следните съвети, за да извлечете максимума от тренировката си на бягаща пътека:

Разгледайте всички опции

Бегачите вече могат да избират различни програми и настройки, за да симулират изкачването на хълмове или дори бягане по улиците на Париж – ако искате да използвате функцията за карта. Не много хора се възползват от тези програмни опции и така пропускат интересно изживяване. Бягането навън предлага редица вариации, независимо дали става въпрос за хълмове, завои, неравности или ядосани кучета. Ако не изберете програма за бягаща пътека, вие не се възползвате от варианти, които увеличават напрежението върху тялото, което води до по-добри резултати. Опитате няколко от предварително програмираните вариации на скоростта или промени в наклона, които симулират хълм. Тези вариации предизвикват вашата сърдечно-съдова система много повече от бягането направо за X-количество време.

 

Ще трябва да укрепите бедрата си

Бягащите пътеки не натоварват бедрата ви толкова ефективно, колкото бягането навън. Вероятно никога не сте мислили за това преди, но когато бягате на открито, вие сте принудени да се оттласнете от земята и да се задвижите напред. Това всъщност е най-важната част от бягането. Хората обикновено не използват бедрата си достатъчно и преминаването към бягаща пътека може да влоши ситуацията.

Има хора, които се опитват да използват бедрата си с бягаща пътека, като я поставят на най-ниската скорост, държат се за перилата и принуждават стъпалото назад. Това трябва да се избягва, защото може да повреди двигателя на бягащата пътека. По-добра идея е да допълните бягането си с упражнения за укрепване на бедрата. Те могат да включват странично стъпване със съпротивление, мъртво повдигане, напади, клякания и упражнения за мостове.

 

Очаквайте някои промени

Бягащите пътеки могат да променят вашето бягане по други начини. Промените могат да включват вариации в дължината на крачката, ритъма или общата скорост. Тези промени могат да се случат по много причини, но вероятно не са важни, освен ако не създават болка или дискомфорт.

Бягането на бягаща пътека също може да доведе до скованост в предната част на крака, тъй като задната част на крака няма много работа. Когато бягате на бягаща пътека, Вие сте принудени да повдигнете крака си и да изпънете коляното си, което изисква тези мускули да работят. Когато повърхността се движи под краката Ви обаче, това изисква малко работа от подколенните сухожилия и глутеусите. Разтягането на квадрицепсите и бедрените флексори става много важно при бягане на бягаща пътека поради този недостатък.

 

Не забравяйте да сменяте често обувките си за бягане

Обувките са важни, независимо къде бягате. Обикновено се казва, че трябва да сменяте обувките си на всеки 200 до 500 мили. Обувките Ви не знаят къде бягате, така че е важно да преброите и пробега на бягащата пътека. Не е необходимо да го записвате в електронна таблица, но ако направите грубо изчисление, ще се доближите достатъчно. Съберете броя на работните дни, умножен по средния ви пробег. Един износен комплект обувки може да Ви накара да се движите по различен начин в стъпалото, което ще доведе до различно движение на коленете, бедрата и гърба ви. Тези промени се усложняват при хора, които се нуждаят от поддържащи обувки.

 

Сменяйте бягащата пътека с друг вид спортуване

Бягането на бягаща пътека може да стане скучно и повтарящо се и тази комбинация може да Ви доскучае. Опитайте нещо различно, независимо дали е колоездене, елипсовидна тренировка, степер по стълби, плуване – каквото ви интересува. Това ще запази нещата свежи.

Кръстосаното обучение също помага за предотвратяване на наранявания. Има безброй хора с прекомерна употреба и наранявания от повтарящ се стрес. Това е пряк резултат от извършването на твърде много от едно и също упражнение, поставяйки стрес върху едни и същи части на тялото по едни и същи начини. Това е причина за много стрес фрактури, но може да причини и наранявания на меките тъкани. Зимата е идеалното време да се оттеглите малко от тичането и да дадете почивка на тялото, дори ако се върнете от пет дни в седмицата до три и ги замените с други кардио тренировки.

Източник leaderfitness.net.

Изграждане на партньорски линк билдинг

Изграждане на партньорски линк билдинг

Партньорският маркетинг е ефективен начин за придобиване на популярност, привличане на трафик, увеличаване на реализациите и увеличаване на продажбите при партньорски линк билдинг. Изграждане на партньорски линк билдинг.

Предимства при изграждане на партньорски линк билдинг

Нека да разгледаме трите основни причини вашият бизнес да използва стратегии за изграждане на партньорски връзки.

 1. Лесно проследяване

Софтуерът за проследяване на партньорски маркетинг следи партньорската програма и проследява линковете. Когато вашата компания се присъедини към партньорска мрежа, програмата на тази мрежата проследява числата вместо вас.

Възможността да проследявате ефективността на всяка кампания или инфлуенсър е съществена част от ефективната партньорска маркетингова стратегия. Някои програми за партньорски маркетинг предоставят подробни отчети въз основа на различни използвани маркетингови инструменти, като текстови връзки или банери.

 1. Насочени реклами

Ако вашият бизнес работи с вътрешна партньорска програма, вие имате свободата да приемете влиятелни хора да се присъединят към вашата програма въз основа на техния обхват и уместност. Когато вашият бизнес си партнира с инфлуенсър чрез партньорска мрежа, има стъпки, които да гарантират, че инфлуенсърът ще достигне до вашата целева аудитория чрез своето съдържание.

Когато инфлуенсъра създава ново съдържание, използвайки своята партньорска връзка, неговата кампания (вашата реклама) има потенциала да достигне до вашата целева аудитория в големи обеми чрез канали като социални медии и уебсайта на инфлуенсъра.

 1. Ефективност на разходите

Изграждането на партньорски връзки може да увеличи реализациите и продажбите с минимални усилия и инвестиции.

Когато определяте маркетинговия бюджет на вашия бизнес, помислете за тези четири разходи за партньорски маркетинг:

 • Платформа

Ще изпълнявате ли вътрешна програма или ще се присъедините към партньорска мрежа?

Изпълнението на вътрешна програма може да бъде по-скъпо и да отнеме повече време първоначално, но е по-евтино в дългосрочен план.Той дава на вашия бизнес пълен контрол върху всеки аспект на партньорската програма и ви позволява да общувате директно с вашите влиятелни лица.

Присъединяването към партньорска мрежа е много по-евтино като начало, но може да не е толкова рентабилно в дългосрочен план, тъй като самата мрежа взима такса. Това означава, че голяма част от първоначалната работа е свършена вместо вас, включително избор на влиятелни лица, проследяване, отчети и дори издаване на плащания.

 • Креативност

Независимо дали изберете да управлявате вътрешна програма или да се присъедините към мрежа, вашата програма за партньорски маркетинг ще изисква рекламни послания.

Тоест, графики и изображения за банери, копие за текстови връзки, видеоклипове и флаш съдържание и всякакви други инструменти, които вашите влиятелни хора могат да използват, за да популяризират вашата услуга или продукт.

Ако изпълнявате вътрешна програма, предоставете подробна продуктова емисия на вашите влиятелни лица. Включително имена и описания на продукти. Цени, категории и рекламни послания, свързани с продукта. Продуктовата емисия служи като ресурс за инфлуенсърите, когато подготвят нова кампания. Ако вашият бизнес продава услуга или има ограничен брой продукти, друга опция е да създадете уникална целева страница за всеки инфлуенсър.

Време е да изградите своята стратегия за партньорски маркетинг

Изграждането на партньорски линк билдинг е нарастващ и непрекъснато развиващ се маркетингов канал. Който все повече марки и фирми интегрират в цялостните си маркетингови стратегии. Има много свобода с партньорския маркетинг. Вие решавате кои стратегии да приложите – и с кои влиятелни лица искате да работите – за вашето съдържание и експозиция.

Изграждането на партньорски линк билдинг е свързано с маркетинг на ефективността. С акцент върху съдържанието, което ще достигне по естествен път до вашата целева аудитория. Като ще бъде от полза както за вашия бизнес, така и за вашите партньори.

Основна концепция на Link Building и нейните ползи

Основна концепция на Link Building и нейните ползи

Подобряването на вашия профил с линкове изисква да привличате връзки от авторитетни страници. Проблемът е, че може да бъде трудно да се убедят собствениците на уебсайтове да поставят такива връзки на стари страници, които вече са изградили много авторитет и класиране. В тази статия ще разберете малко повече за цялостната основна концепция на Link Building.

Вместо да получавате връзки от страници със съществуващи правомощия, защо да не увеличите авторитета на страниците, които вече имат връзка към вашия сайт? Това ще помогне за „захранване“ на страниците, които вече имат връзки към вас, и от своя страна ще прехвърли тази полза през вашия уебсайт.

Каква е цялостната основна концепция на Link Building?

Изграждане на връзки от ниво 2 е, когато създавате връзки към страници в други домейни, които вече сочат към вашия сайт. Това е алтернатива на редовното (или ниво 1) изграждане на връзки, което изгражда връзки директно към вашия сайт. Причината да работи е, че връзките от авторитетни страници са по-мощни от връзките от неавторитетни страници. А авторитетът на страницата се изчислява отчасти от нейния профил за обратна връзка. Чрез подобряване на профила за back link на страница, която води към вас, вие също така увеличавате авторитета на собствената си страница. 

Наистина ли работи изграждането Tier 2 Link Building?

Както при всяко нещо в SEO, е трудно да се докаже, че една тактика работи. Google не казва на света как работи неговият алгоритъм и дори да го направи, той винаги се променя. Въпреки това, има много причини да смятаме, че изграждането на многостепенни връзки е стратегия, която си заслужава. Това и същност е едната основна концепция на Link Building.

Например:

 • Алгоритъмът за търсене на Google взема предвид връзките при класиране на страниците.
 • Алгоритъмът все повече набляга на качеството и авторитета на връзките, които страницата има, измерени от инструменти за SEO на трети страни.
 • Можете да увеличите авторитета на страницата за тези инструменти, като изградите връзки към нея.

Всичко това предполага, че многостепенното изграждане на връзки може да има положителен ефект върху вашия сайт.

Защо просто не изградите линкове  от ниво 1?

Очевидният въпрос около изграждането на многостепенни връзки е „защо да се притеснявате?“

Изграждането на връзки е трудно и отнема много време. Може би е по-добре да насочите всичките си усилия към изграждането на връзки към вашия собствен домейн. Въпреки че това е вярно, ако сте в състояние да помогнете за захранването на съществуващия си профил с връзки с връзки от ниво 2, тогава, разбира се, това е нещо, от което трябва да се възползвате.

Определено не искате да изграждате линкове от ниво 2 вместо връзки от ниво 1. Връзките от първо ниво винаги ще имат приоритет. Но е добра идея да се възползвате от възможностите за свързване от ниво 2, когато възникнат.