Работа от вкъщи за $25 на час

Работа от вкъщи за $25 на час, има ли изобщо такава работа. Полезна и интересна информация от експертите по намиране на работа от вкъщи – informjobs.com

Работа от вкъщи

Работа от вкъщи, която плаща $25 на час

Когато мислите за работа от вкъщи, може да си помислите, че те не плащат същото като техните колеги в офиса. Това не само не е вярно, но има много работни места, които можете да вършите от вкъщи, които се заплащат добре.

По-долу имаме списък с 10 работни места за работа от вкъщи за $25 на час (или повече), заедно със средната почасова ставка въз основа на информация от PayScale. Въпреки че този списък не включва всяка работа, която плаща $25 на час, той включва връзки към отдалечени работни места, налични във Inform Jobs в момента!

Забележка: Inform Jobs е абонаментна услуга за търсещи работа, която включва гъвкави и отдалечени работни места. С рейтинг A+ от Better Business Bureau, месечните абонаментни разходи ни позволяват да проверим напълно и да проверим всички работни места на нашия сайт. Като ние гарантираме, че клиентите имат безопасно и положително изживяване при търсене на работа.

10 работни места за работа от вкъщи, които плащат $25 на час

1. Медицински писател

Средно почасово заплащане: $41,40

Медицинските писатели създават ръководства, документи за обучение, материали за обучение на пациенти и други документи. Те могат да работят във фармацевтични компании, болници, компании за медицинско оборудване или други компании, свързани със здравето.

2. Технически писател

Средно почасово заплащане: $25,01

Технически автори превеждат сложна техническа информация в удобни за потребителите и лесни за следване документи. Те създават предимно ръководства за потребителя, но могат също така да създават ръководства с инструкции или да пишат бели книги, статии в списания и други видове подкрепяща документация.

3. Логопед

Средно почасово заплащане: $39,04

Въпреки че работят предимно с деца, патолозите по говорни езици могат да работят и с възрастни, за да им помогнат да преодолеят трудностите с обработката на речта и езика. Тъй като говорните затруднения варират от леки до тежки, говорещите патолози трябва да създадат индивидуални планове за лечение и стратегии за всеки пациент.

4. Дипломиран експерт-счетоводител

Средно почасово заплащане: $30,55

Дипломираните експерт-счетоводители правят повече от изготвяне на данъчни декларации. Те също така помагат на клиентите да преглеждат финансовата си информация, да подготвят данъчни и финансови документи и да бъдат информирани за промените в данъчните закони или правителствените разпоредби. Дипломираните експерт-счетоводители могат също да извършват одити и да предлагат начини за подобряване на счетоводството и воденето на записи.

5. Регистрирана медицинска сестра

Средно почасово заплащане: $29,95

Повечето регистрирани медицински сестри работят за болници или медицински клиники, въпреки че могат да работят за амбулаторни заведения, частни практики или рехабилитационни заведения. Основните им задължения са свързани с грижите за пациентите и включват прилагане на лекарства, наблюдение на възстановяването на пациентите и обучение на пациентите и семейството.

6. Разработчик на софтуер

Средно почасово заплащане: $28,24

Разработчиците на софтуер създават приложения, които работят с компютри, телефони и други устройства. Те могат да разработват персонализирани програми или да разработват програми, които се интегрират със съществуваща система. Много разработчици на софтуер са запознати с множество езици за програмиране и бази данни. Тази обичайна работа от вкъщи често плаща повече от $25 на час.

7. Ръководител на проект

Средно почасово заплащане: $25,80

Ръководителите на проекти определят етапи, цели и срокове за проекти. Ръководителят на проекта също е отговорен за координирането на всички, които работят по проекта, за да гарантира, че постигат целите си и да поддържа проекта навреме. Ръководителите на проекти също управляват бюджета на проекта, за да се уверят, че няма превишаване на разходите.

8. Бизнес консултант

Средно почасово заплащане: $34,42

Бизнес консултантите помагат на компаниите да намерят по-ефективни начини за водене на бизнес. Те могат да предложат подобрения, които рационализират процедурите за фактуриране и събиране, за да увеличат паричния поток или да предложат подобрения на процесите за подобряване на цялостната ефективност на компанията.

9. Софтуерен инженер

Средно почасово заплащане: $35,44

Софтуерните инженери се различават от разработчиците на софтуер по това, че инженерът очертава начина, по който софтуерът ще функционира. Те определят какво ще прави програмата и как трябва да работи. Софтуерните инженери работят с други програмисти и кодери, за да гарантират, че всички части на програмата работят заедно.

10. Старши рекрутер

Средно почасово заплащане: $30,40

Старшите служители работят със своя екип, за да гарантират, че нуждите от персонал на компанията са задоволени. Те създават стратегически подходи за привличане на най-добрите таланти към своя талант и помагат на компанията да разбере каква заплата и предимства трябва да предлагат.

Намиране на работа от вкъщи, която плаща $25 на час

Както можете да видите, има много работни места, които можете да вършите от вкъщи в диапазона от $25 на час. Нещо повече, използването на Inform Jobs за намиране на тези работни места означава изживяване без измама. Всички наши работни места са напълно проверени и проверени вътрешно.

Започнете търсенето на работа сега и намерете работа от вкъщи, която плаща $25 на час. Членовете имат достъп до пълната ни база данни, която се актуализира всеки ден.

Не забравяйте, че това са условия и цени за работа извън България. Това не означава, че ние не може да намерим и да ви осигурим такава работа. При подобни или дори по добри условия. Нашите експерти са го правили и може да го направят и за вас.

Изисквания за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд

Не забравяйте, че за да бъдете здрави трябва да редовно да правите упражнения. Да си осигуите подходящ микроклимат на работно място. Той трябва да отговаря на всички изисквания за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Работодателя има задъления към Вас, съгласно действащите нормативни изисквания в съответната страна. Независимо, че работите дистанционно или дори от собствения си дом. Основното задължение остава на Работодателя.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО