Торпеден и мейсън пясък за асфалт и бетон

Торпеден и мейсън пясък за асфалт и бетон, полезна информация от специалистите по инертни материали – инертни.com. При тях може да научите повече за разликата между цимент и бетон

Торпеден и мейсън пясък

Два често използвани пясъка са Torpedo Sand и Mason Sand. И двете са често срещани в строителната индустрия.

Първо, нека разгледаме пясъка на Torpedo. Това е естествен пясък, който обикновено се използва като субстратна добавка за създаване на асфалт и бетон, но може да се използва и за множество приложения за озеленяване. Тъй като е прост и груб и се оттича добре, той е чудесен продукт за запълване и подбаза. Това е отличен избор за изравняване на повърхности. Можете също да смесите торпеден пясък с черна мръсотия, за да улесните работата с него.

Shoreline’s Torpedo Sand е висококачествен едър пясък, който осигурява превъзходната производителност, очаквана от многобройните ни партньори за асфалт и строителство. Измива се, пресява и отговаря на индустриалните стандарти. Торпедо пясъкът може да бъде за изравняване на павета, пясъчници, каменни стени и други проекти за озеленяване.

Второ, ще разгледаме пясъка на Мейсън. Наричан още пясък за зидария или пясък за хоросан, той е фин пясък, често използван в строителството. Този пясък има зърна с еднакъв размер, което му придава гладък вид и усещане.

Както бихте очаквали, зидарските работи обикновено използват Mason Sand – това е причината за името му. Широка гама от проекти се възползват от изключително гъвкавия зидарски пясък. Подходящо е за волейболни игрища, запълване, пясъчници и под басейни. По същия начин, приложенията за конна арена също използват зидарски пясък в смес с други видове пясък.

Мейсън пясъкът на Shoreline е фин, чист измит пясък без камъни. Този много фин плажен пясък е гъвкав избор – и често е най-добрият избор за проекти, които не изискват конкретен вид пясък. Той предлага баланс между финес и достъпност за много домове и търговски проекти.

Бреговата линия доставя

Когато имате нужда от качествен торпеден пясък, пясък за зидария – или някой от другите ни пясъчни продукти – помислете за Shoreline. Наред с нашите отлични продукти, ние също така имаме бърза доставка, конкурентни цени и превъзходно обслужване на клиентите. Свържете се с нас днес, за да обсъдим най-новия си проект.

Тези видове пясък, може да се използва и за групови пречиствателни станции.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО